Блог

Компанія "Системи безпеки" - це організація, котра здатна на максимально високому рівні забезпечити професійну охорону вашого майна, приміщення території, тощо. Ми маємо значний досвід роботи в Черкасах та в області, тому співпраця з нами буде для вас досить плідною.

Нижче ви можете ознайомитись з інформаційними текстами стосовно систем безпеки.

Пожежна сигналізація являється однією з найпоширеніших видів сигналізації. Система пожежної сигналізації весь час удосконалюється, винаходяться нові способи виявлення пожежі, знижується відсоток помилкових тривог.
Сьогодні спостерігається підвищений попит на системи прихованого відеоспостереження. Людина завжди була схильна до підслуховування і підглядання, а з розвитком сучасних технологій це опинилося зовсім просто.
В даній статті подаєтсья на розгляд те, що звичайно поєднують поняттям "цифрові системи відеоспостереження" (ЦСВС) або закордонної термінології DVR ( Dіgіtal Vіdeo Recorder - цифровий записуючий пристрій). На відміну від іноземців, ми говоримо про системи відеоспостереження, а не реєстрації, маючи на увазі, що функцією запису (реєстрації) володіє будь-яка ЦСВС.
Охоронна сигнализація - це складова частина комплексу технічних засобів, що забезпечують безпеку охороняємих об'єктів. Установка систем охоронної сигнализації дає можливість вирішити завдання своєчасного виявлення й реагування на зовнішнє несанкціоноване проникнення в будинок або його окремі приміщення з фіксацією дати, місця й часу порушення рубежу охорони.
Системи охоронної сигналізації призначені для охорони території і майна. Основне завдання охоронної сигналізації полягає у визначеннф факту несанкціонованого проникнення на територію, що охороняється, і активація попереджувальних пристроїв (сирена, маячок) або сповіщення власника і центру спостереження (наприклад, позавідомчої охорони).
Безпровідна сигналізація має ряд переваг, які забезпечують її впевнене просування на ринку систем безпеки...
2004-2021 c Всі права на сайт належать ТОВ "Системи безпеки". Розробка і просування сайта - seo-city.org