Безпровідна сигналізація - прогресивна система безпеки

Охоронна сигналізація безпровідна має ряд переваг, які забезпечують її впевнене просування на ринку систем безпеки.  Насамперед - це неможливість підключення зловмисників до кабелю, в більшості систем застосовується багатобітове кодування з плаваючими кодами. Деякі моделі належать до класу систем DIY (Do It Yourself – «встанови сам»). У них просте програмування контрольної панелі, що дозволяє дуже швидко підключити зовнішнє устаткування: ІК-датчики, димові сповіщувачі, датчики розбиття скла, дозвонщики, безпровідну сирену тощо.Охоронна сигналізація

Такі охоронні системи, як безпровідні сигналізації, на відміну від традиційних, значно розширюють можливості по охороні вашого будинку. Принцип дії охоронної сигналізації дуже простий. Спочатку розглядаються місця можливого проникнення до об'єкту – насамперед вікна та двері. Їх блокують охоронні датчики. У приміщенні охорони встановлюється прилад охоронної сигналізації. При відкритті дверей і вікон або при розбиванні скла спрацьовує відповідний датчик, сигнал від нього передається на пульт. Тут же включається звукова і світлова сигналізація, оповіщаючи про проникнення на об'єкт сторонньої особи.

Безпровідні панелі управління застосовуються для монтажу охоронно-пожежної сигналізації у випадках, коли використання традиційної дротяної системи неможливе або недоцільно. Невелика безпровідна система може бути встановлена всього за 3–4 ч. Така система наділена також спеціальними функціями: наприклад, в неї можна вмонтувати диктофон або запрограмувати систему спостереження за дітьми або хворими. За допомогою кнопкових міні-передавачів можна посилати сигнал тривоги на панель управління. Наприклад, якщо дитина гудяє у дворі, і їх хтось хоче образити, їй досить натиснути на кнопку радиобрелока, щоб батьки дізналися, що у дитини проблеми. 
Безпровідний охоронний комплект є ідеальним для контролю за гуляючою дитиною. Він складається з браслета-передавача у формі іграшки на зап'ясті малюка і монітора з ЖК-дисплеем для батьків. Максимальна зона контролю – до 50 м. При зміні або перевищенні встановленої відстані між браслетом і монітором звуковий сигнал тут же поступить на дисплей. Подібний комплект можна застосовувати для контролю домашніх тварин.

«Радіоняня» – спрощеніший комплект у вигляді приймача-передавача для видаленого аудіоспостереження або контролю за маленькою дитиною. Безпровідною комплект складається з блоку з кольоровою камерою і монітора з 1,8-дюймовим TFT-дисплеем. Максимальна відстань між ними – до 150 м. Трансляція ведеться за допомогою DVD, відеомагнітофона тощо, до яких підключена камера. Як тільки камера виявляє звук у приміщенні, де вона встановлена, дисплей автоматично перемикається на відтворення зображення і звуку від вбудованої камери і мікрофону з блоку камери.

GSM-дозвонщик – порівняно новий вид устаткування . Він дозволяє передавати на стільникові телефони користувача (до 5 номерів) тривожні або службові SMS-повідомлення. За його допомогою можна дистанційно із стільникового телефону знімати і ставити об'єкт на охорону, управляти релейними виходами приладу.

2004-2021 c Всі права на сайт належать ТОВ "Системи безпеки". Розробка і просування сайта - seo-city.org