Охоронна сигналізація

Охоронна сигналізація призначені для охорони території і майна. Основне завдання охоронної сигналізації полягає у визначеннф факту несанкціонованого проникнення на територію, що охороняється, і активація попереджувальних пристроїв (сирена, маячок) або сповіщення власника і центру спостереження (наприклад, позавідомчої охорони).Охоронна сигналізація

Досить часто охоронна сигналізація квартир, котеджів, заміських будинків і інших приміщень, також включає пожежну сигналізацію.

Система охоронної сигналізації, як правило, складається з трьох основних частин:

  • ізвещатель
  • виконавчий пристрій
  • контрольна панель

Система охоронної сигналізації у складі охоронний-пожежної сигналізації виконує завдання своєчасного сповіщення служби охорони про факт вторгнення або спробу проникнення людей в будівлю або його окремі приміщення з фіксацією дати, часу і місця порушення.
Квартира здається під охорону і знімається з охорони шляхом введення відповідного коду на пульті охоронний-пожежної сигналізації.

Система пожежної сигналізації призначена для своєчасного виявлення місця спалаху і формування сигналів, що управляють, для систем сповіщення про пожежу і комплексів автоматичної пожежогасінні.

2004-2021 c Всі права на сайт належать ТОВ "Системи безпеки". Розробка і просування сайта - seo-city.org